Návštěva v Chomutovském dojo

20.04.2009 11:55

Tento víkend jsem měla možnost opět navštívit Chomutovské dojo, sice po dlouhé době, ale jsem za to velice ráda. Jela jsem s Honzou Kašparem na jeho seminář. Cesta byla velice zdlouhavá, ale stála za to. Překvapilo nás, kolik lidí se sjelo z okolních dojo, z Karlových Varů, z Prahy. Je vidět, že studenti nezůstávají jen ve svém domovském dojo, ale že mají i chuť navštěvovat jiné. Poznávat další Buyu, přátele bojového umění.

Co můžeme Chomutovskému dojo závidět je jejich dojo. Mají vlastní upravené prostory, krásné dojo s oltářem a všemi těmi krásnými ozdůbkami, které do dojo patří. Dojo Shidoshi Milana Turka je velice útulné a je vidět, že se o něj stará.

Cítila jsem se v Chomutově velice příjemně, po celodenním tréninku samozřejmě nechyběla společná večere a dokonce jsme zašli i na místní disco:-) V neděli jsme sice byli znaveni, ale pro studium stále zapáleni:-)

V tomto cítím CONNECTION = spojení, spolupráci, budování, přátelství. V tom, že Shidoshi Milan Turek pozval Shidoshi Honzu Kašpara, z Ostravského dojo, udělat seminář na druhý konec republiky. Poznávat se navzájem je velice důležité, rozšiřuje nám to obzory.

—————

Zpět